Rekrutering van professionals in hotellerie, catering en gastronomie

Team

Dennis Valerius, medezaakvoerder

Opleiding: Hotelmanagement, Marketing, Certified personal coach

Traject: Operationele functies in de Nederlandse restaurantwereld. Sales binnen de Antwerpse hotellerie. Medeoprichter Quality Seekers, Jobkitchen.be, Jobhotel.be, Jobmercado.be en Lazy Monday Magazine.

“Voor mij persoonlijk levert de mens in de horecasector het onderscheidend vermogen. Het juiste personeel op de juiste plaats is daarom dé succesfactor waarmee een ondernemer zijn klanten kan betoveren.”

Lieve Van Ostade, medezaakvoerder

Opleiding: Bedrijfspyschologie, NLP-practitioner/-master

Traject: Opgegroeid in een horeca-omgeving. Professionele ervaringen binnen werving en selectie en HR-diensten van grote bedrijven. HR-manager van een hotel. Medeoprichter Quality Seekers, Jobkitchen.be, Jobhotel.be, Jobmercado.be en Lazy Monday Magazine.

“De juiste match is niet enkel essentieel voor de ondernemer, maar eveneens voor de persoonlijke groei van de werknemer”

Claudia Koch, recruitment consultant

Opleiding: Hoge Hotelschool Maastricht

Traject: Werkte de eerste jaren van haar carrière bij Mise-en-Place België en maakte in januari 2014 de overstap naar Quality Seekers als Recruiter. Na een korte onderbreking voor een werkervaring binnen de Nederlandse rekruteringsmarkt vervoegde ze ons team terug vanaf augustus 2017.

" Het zijn de details die er toe doen om de juiste link te leggen tussen kandidaat en klant. Door naar iemands persoonlijk verhaal te luisteren kom je er achter wat hen drijft. Het geeft dan  enorm veel voldoening om 'the perfect match' te kunnen maken."

Inge Matthys, recruitment consultant

Opleiding: Hotelmanagement

Traject: Na een opleiding Hotelmanagement in de dynamische wereld van de conceptrestauratie terecht gekomen. Daar een stevige basis van praktijkervaring gelegd met een hart voor mensen. Klaar om die praktische kennis te delen en zo andere horecaliefhebbers bij te staan in hun zoektocht naar DE match tussen werkgever en werknemer.

"Ik hou er van om mensen te helpen groeien opdat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn en elke dag met plezier gaan werken"

Tom Buts, manager external relations

Opleiding: Hotelschool

Traject : Als jonge Sector Manager binnen Unilever leerde Tom gedurende 5 jaar de horecamarkt grondig kennen. Vandaag gebruikt hij zijn kennis om binnen die sector de diensten van Quality Seekers bvba –en de jobsites in het bijzonder- te vertegenwoordigen.

"Door dagelijks in contact te staan met horeca- ondernemers voel ik hun noden op het vlak van personeelsrekrutering. Hierdoor kunnen we onze aanpak aanpassen om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn."

Onze klanten
Diensten