Rekrutering van professionals in hotellerie, catering en gastronomie

Team

Dennis Valerius, medezaakvoerder

Opleiding: Hotelmanagement, Marketing, Certified personal coach

Traject: Operationele functies in de Nederlandse restaurantwereld. Sales binnen de Antwerpse hotellerie. Medeoprichter Quality Seekers, Jobkitchen.be, Jobhotel.be, Jobontop.be en Lazy Monday Magazine.

“Voor mij persoonlijk levert de mens in de horecasector het onderscheidend vermogen. Het juiste personeel op de juiste plaats is daarom dé succesfactor waarmee een ondernemer zijn klanten kan betoveren.”

Lieve Van Ostade, medezaakvoerder

Opleiding: Bedrijfspyschologie, NLP-practitioner/-master

Traject: Opgegroeid in een horeca-omgeving. Professionele ervaringen binnen werving en selectie en HR-diensten van grote bedrijven. HR-manager van een hotel. Medeoprichter Quality Seekers, Jobkitchen.be, Jobhotel.be, Jobontop.be en Lazy Monday Magazine.

“De juiste match is niet enkel essentieel voor de ondernemer, maar eveneens voor de persoonlijke groei van de werknemer”

Claudia Koch, sr. recruitment consultant

Opleiding: Hoge Hotelschool Maastricht

Traject: Werkte de eerste jaren van haar carrière bij Mise-en-Place België en maakte in januari 2014 de overstap naar Quality Seekers als Recruiter. Na een korte onderbreking voor een werkervaring binnen de Nederlandse rekruteringsmarkt vervoegde ze ons team terug vanaf augustus 2017.

" Het zijn de details die er toe doen om de juiste link te leggen tussen kandidaat en klant. Door naar iemands persoonlijk verhaal te luisteren kom je er achter wat hen drijft. Het geeft dan  enorm veel voldoening om 'the perfect match' te kunnen maken."

Eva Schweitzer, recruitment consultant

Opleiding: Bachelor Verpleegkunde

Traject: Eva heeft zelf jaren in de hospitality sector gewerkt. Haar professionele carrière is ze gestart bij Mise en Place België. Sinds augustus 2023 maakt ze deel uit van het Quality Seekers team, als Recruitment Consultant. Hier komen haar ervaringen in de hospitality sector en passie voor mensen elke dag samen. 

Achter elk CV zit een mens met een verhaal en achter elke vacature een gepassioneerde ondernemer. Het is aan ons om te luisteren naar hun verhaal en de juiste verbinding te vinden!

Delphine Van Snick, recruitment consultant

Opleiding: Bachelor Journalistiek

Traject: Delphine maakt sinds januari 2024 deel uit van dit team. Naast haar journalistieke carrière, heeft ze ook haar hart verloren in de hospitality sector. Ze groeide op boven een restaurant, verdiende 20 jaar bij als eventhostess, was drie jaar lang zaakvoerder van een gastronomisch restaurant en werkte de jaren als Team Leader & People Planner bij The Frontline Company.

'Werken mét en voor mensen kan je enkel doen met heel veel passie vanuit het hart. Iemand die ondersteuning bieden tijdens een belangrijke mijlpaal in zijn/haar leven, daar doe je het voor.'

Onze klanten
Diensten
Quality Seekers gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website