Rekrutering van professionals in hotellerie, catering en gastronomie

Productiechef

Bedrijf

Een fris en financieel gezond familiebedrijf dat zich sinds jaren toelegt op het beleveren van horecazaken, gaande van gastronomische restaurants, tot hotelketens, voedingsbedrijven e.a. Het gamma in kraakverse producten is eindeloos, vernieuwend en steeds up-to-date. De kwaliteit en service worden gegarandeerd door een geëngageerd team van toegewijde medewerkers. Deze toeleverancier heeft zijn vaste uitvalsbasis in Antwerpen, waarvan dagelijks talrijke transporten georganiseerd worden. Het bedrijf heeft sinds enkele jaren ook een productie in eigen beheer opgestart, die ondertussen zeer succesvol draait. Er wordt hier vooral ingezet op kwaliteit, maatwerk en service.
Door de sterke en aanhoudende groei van de productie-afdeling, gaan we op zoek naar versterking.

Taken

In deze rol ben je het centrale aanspreekpunt binnen de productie. Je zorgt voor een goede planning, een vlotte communicatie met het team en een sterke focus op kwaliteit. Jouw werk heeft een directe impact op de efficiëntie van het hele proces.

Je taken bestaan onder andere uit:

Planning & organisatie

  • Opstellen, coördineren en bijsturen van de productieplanning
  • Opmaak van personeels- en vakantieplanningen
  • Opvolging van klanten en hun bestellingen

Productie & logistiek

  • Briefing en opvolging van productieactiviteiten richting teamleaders
  • Aankoop en voorraadbeheer van materialen en producten
  • Controle van ontvangst en traceerbaarheid van goederen

Kwaliteit

  • Implementeren en opvolgen van kwaliteitssystemen en werkinstructies
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles
  • Behandelen van klachten en non-conformiteiten
  • Opleiden van medewerkers rond kwaliteit en voedselveiligheid

Daarnaast stuur je het productieproces bij wanneer dat nodig is, zodat alles vlot, veilig en volgens de vooropgestelde normen verloopt.

Profiel

We gaan op zoek naar volgend profiel:

  • een achtergrond in, of grote affiniteit met de horeca / voedingsindustrie / food productie
  • kennis van voedselveiligheidsnormen en HACCP
  • een teamplayer en peoplemanager met verantwoordelijkheidsgevoel
  • PC-vaardig: je hebt nieuwe computerprogramma's snel onder de knie en beschikt over een zeer goede kennis van Excel
  • je bezit praktisch en technisch inzicht en werken met industriële machines schrikt je niet af
  • je weet snel te schaken en je kan goed omgaan met een een grote werkdruk
  • op de vloer is Nederlands de voertaal, maar Franse kennis is zeker een plus voor de communicatie met klanten
  • met een pro-actieve aanpak en kritische kijk, werk je mee aan de verdere groei van het bedrijf

Aanbod

Ben jij klaar voor een uitdagende functie die perfect aansluit bij jouw ervaring en expertise? Wil je nog binnen de voedingssector werken, doch met meer balans op vlak van work-live? Dan hebben wij het perfecte pakket voor jou!

  • je ontvangt een mooi salaris passend bij de verantwoordelijkheden
  • bedrijfswagen en tankkaart
  • extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques
  • een goede balans tussen werk en privé is belangrijk, daarom ben je tijdens de avonduren en op zondagen altijd vrij, de 2e vrije dag is te bespreken op een andere (vaste) dag in de week
  • de werkuren spelen zich af tussen maandag en zaterdag tussen 06.00 en 18.00 uur, de verdeling van de werkdagen/uren stem je af met je collega
  • jouw groeimogelijkheden zijn vooral gericht op het takenpakket, de verantwoordelijkheid en de groei van het team en het bedrijf

Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!

Locatie

Antwerpen

Contactpersoon

Riesa - Quality Seekers

Quality Seekers gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website