Operationeel Event Verantwoordelijke
Bedrijf
Het cateringbedrijf waar je terecht komt, staat garant voor professionaliteit in deze boeiende business! Het bedrijf is steeds in ontwikkeling en gedreven in het organiseren van totaalconcepten voor catering op de meest uiteenlopende locaties. Het jaar rond zijn ze leverancier voor een groot aantal vaste locaties en opdrachtgevers in de bedrijfswereld. Daarnaast wordt de activiteitenagenda aangevuld met unieke events, die stuk voor stuk als referentie dienen voor de topkwaliteit waarvoor dit cateringbedrijf garant staat. Vanaf de eerste kennismaking wordt elke klant begeleid in zijn keuze voor het perfecte evenement op maat. Of het nu om een kleinschalig 'cocktail hour' of een bedrijfsevenement op (inter)nationaal niveau gaat, telkens worden de meest exclusieve locaties uitgezocht, de meest verfijnde gerechten op de borden getoverd, de beste operationele teams ingeschakeld en de mooiste aankleding uit de kast gehaald.
De onderneming heeft een hoofdkantoor in Antwerpen, maar de evenementen zelf vinden plaats op allerhande locaties in Vlaanderen en regio Brussel.
Taken
Je bespreekt de voorbereiding met de sales afdeling en/of het management. Voorafgaand aan het evenement tref je de nodige voorbereidingen: controle van de teamopstelling en verdeling, overlopen van draaiboek en werkschema’s, zaalopstelling, bestellen van materialen en toelichten aan de logistieke afdeling. Je stuurt de opbouw/afbraak van de locatie aan, je bent gastheer/vrouw tijdens het event en het aanspreekpunt voor de klant en het personeel. Verder ben je als Maître degene die het zaalpersoneel (vaste en ambulante medewerkers) aanstuurt. Je correspondeert met de chef kok en zorgt voor een goed verloop van de volledige service.
Profiel
Kun je jezelf terugvinden in onderstaande eigenschappen? Dan is dit misschien wel de ideale job voor je!
- Flexibiliteit, polyvalentie en hard werken schrikken je niet af
- Ervaring als Maître d’Hôtel is mooi meegenomen, maar een gedreven kelner, met verantwoordelijkheid mag ook van zich laten horen
- Je bent communicatief sterk
- Je hebt kennis van food en serveertechnieken/etiquette
- Logistiek inzicht is uiteraard een troef
- Ervaring in het aansturen van een zaalbrigade, comfortabel in het geven van instructies
- Ervaring in traiteurbranche/catering is een pluspunt