Uitbater(sduo) Hotel met feestzaal
Bedrijf
De polyvalente feestzaal is uitermate geschikt voor trouwfeesten, communies en andere privéfeesten. Ook de bezetting door de week loopt normaliter zeer goed door de aantrek van businessklanten. De zaal kan perfect omgebouwd worden tot vergaderzaal of conferentieruimte. Op dit moment komen er wekelijks ook verschillende serviceclubs. Aan de feestzaal is een gezellig terras, waardoor bij goed weer gemakkelijk uitgeweken kan worden naar buiten.
De eigenaar van het pand is een ondernemer met verschillende bedrijven en zelf niet operationeel actief in de horeca. Hij zoekt daarom een ondernemende uitbatersduo die het hotel en de feestzaal zelfstandig en vrijwel naar eigen inzicht kunnen runnen.
Taken
In deze positie krijgen jullie het roer in handen en runnen jullie het hotel van a tot z.
Jullie zorgen voor een vlekkeloze organisatie van alle activiteiten in het hotel en de feestzaal.
Denk hierbij aan volgende taken:
Operationeel:
- fungeren als gastheer/gastvrouw en gezicht van het bedrijf
- operationele organisatie van receptie, keuken en zaal
- het runnen van de dagdagelijkse activiteiten in het hotel
- leiden van de feesten en events - aansturen van de koks en kelners
Commercieel:
- aantrekken en onderhouden van contacten met (potentiële) klanten en partners
- organisatie en voorbesprekingen met de klant van de geplande feesten en evenementen
- marketing en beheer van social media
Administratief:
- aankopen, bestellingen, contacten met leveranciers
- beheer van de reservaties en onderhouden van de verschillende boekingssites
- personeelsplanning en -beheer
- voorbereiding van de boekhouding
- facturatie
Profiel
Het perfecte 'plaatje' voor deze vacature zou bestaan uit een duo die de volledige verantwoordelijkheid over het hotel kunnen nemen, zowel operationeel als administratief. De ideale combinatie is een chef-kok en gastheer/gastvrouw, waarbij de volledige taken naar keuken, zaal, hotel en administratie naar eigen invulling onderverdeeld kunnen worden.
Volgende kennis en ervaring is wenselijk :
- ondernemerschap en ervaring in het leiden van een horecazaak (restaurant, hotel, b&b, feestzaal, ...)
- administratief en financieel inzicht, maar ook een hands-on ingesteldheid
- klantvriendelijk
- flexibel naar avond- en weekendwerk
- woonachtig in de nabije omgeving of bereid om te verhuizen (ruime woning beschikbaar naast het hotel)
Aanbod
Ideaal zou een samenwerking op zelfstandige basis zijn, waarbij jullie maandelijks een fee factureren. Daarnaast kan er een bonusregeling of winstdeelname worden afgesproken. Het financieel risico is dus beperkt.
Naastgelegen woning kan beschikbaar worden gesteld als woonruimte
Overname van het pand en de volledige vennootschap is op termijn zeker mogelijk.