Rekrutering van professionals in hotellerie, catering en gastronomie

Shop manager

Bedrijf

Je komt terecht bij een vooraanstaand en groeiend bedrijf, actief over gans België. Op vandaag worden er een 30-tal locaties gerund, met verschillende shopconcepten. Het bedrijf is ook volop bezig met de ontwikkeling en realisatie van nieuwe concepten. In de shops wordt horeca en retail gecombineerd en kun je steeds een breed assortiment terugvinden met focus op trendy, convenience, healthy & sustainability. Er heerst een bedrijfscultuur waar het menselijke aspect centraal staat, de medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes. Voor één van de drukbezochte locaties aan de rand van Gent zoeken wij een ervaren Site Manager die deze locatie in goede banen kan leiden.

Taken

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle facetten van de uitbating en word je ondersteund door 2 assistenten. Het team bestaat in totaliteit over een klein 10 mensen.

Je runt de shop vrij zelfstandig en staat in voor het personeelsmanagement. Denk hierbij aan aanwerving, opleiding, personeelsplanning en de nodige begeleiding en aansturing op de vloer. Je zet de structuur uit in de shop en volgt procedures op. Samen met je team zorg je voor de correcte opvolging tijdens de dagelijkse operaties. Je inspireert en motiveert je team naar commercieel succes en een hoge mate van service. Je bent target georiënteerd en gaat graag de extra mile om goede resultaten te behalen, zowel in de verkoop als naar cost control. Daarnaast zorg je voor de opvolging van stockbeheer, customer experience, orde, netheid, administratie, hygiëne, ...

Profiel

Voor deze functie gaan we op zoek naar een manager die al de nodige ervaring heeft opgedane in de retail of horeca sector.
Verder kun je jezelf terugvinden in onderstaande:

  • Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring
  • sterk leiderschap met een menselijke invalshoek en sterke coaching skills
  • sterk in het opzetten van structuur en verbeteren van processen
  • pragmatische, hands-on en commerciële instelling
  • positief ingesteld, een echte people-manager
  • Nederlandstalig, kennis van Engels en/of Frans is een plus
  • woonachtig in de regio van Gent

Aanbod

  • een uitdagende functie met een grote verantwoordelijkheid en de nodige zelfstandigheid en vrijheid
  • een zeer goede work-life balance waarbij je veelal van maandag tot vrijdag overdag zal werken
  • je komt terecht in een bedrijf met een aangename, doch professionele bedrijfscultuur waar de mens en ontwikkeling centraal staat
  • competitief salaris met verschillende extralegale voordelen, interessant bonussysteem en ontwikkelingsmogelijkheden

Locatie

Gent

Contactpersoon

Eva Schweitzer - Quality Seekers

Quality Seekers gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website