Rekrutering van professionals in hotellerie, catering en gastronomie

Verantwoordelijke productiekeuken

Bedrijf

Je komt terecht bij een event cateraar, die garant staat voor professionaliteit in deze boeiende business! Het bedrijf telt om en bij de 70 vaste medewerkers, verdeeld over verschillende departementen. Zij zijn bedreven in het organiseren van totaalconcepten voor catering op de meest uiteenlopende locaties. Het jaar rond zijn ze leverancier voor een groot aantal vaste opdrachtgevers in de bedrijfswereld. Daarnaast wordt de activiteitenagenda aangevuld met unieke events, die stuk voor stuk als referentie dienen voor de topkwaliteit waarvoor dit cateringbedrijf garant staat. Van bij de eerste kennismaking via de website of met het salesteam, wordt elke klant begeleid in zijn keuze voor het perfecte evenement op maat. Of het nu om een kleinschalig "cocktail hour" of een bedrijfsevenement op (inter)nationaal niveau gaat, telkens worden de meest exclusieve locaties uitgezocht, de meest verfijnde gerechten, de beste operationele teams en de mooiste aankleding.
De onderneming heeft een hoofdkantoor in Antwerpen vanwaar alles wordt voorbereid.

Taken

Als chef stuur je het volledige productiedepartement aan. Je neemt een leidinggevende rol aan in de keuken waarbij je het volledige productieproces organiseert en begeleidt. Je werkt zeer nauwgezet en zorgt voor de opvolging van de productie aan de hand van grondige controle. Waar nodig stuur je personeel of procedures bij. Je participeert actief in de ontwikkeling van de nieuwe menu's en houdt je bezig met het implementeren ervan. In geval van klachten of speciale wensen tref je de nodige maatregelen en ga je direct over tot actie. Het onderhouden en bewaken van de veiligheid en hygiëne is tevens een belangrijk aspect. Ook verzorg je de begeleiding van de medewerkers op alle gebieden.

Profiel

  • je bent flexibel, zeer stressbestendig en je werkt graag in een dynamische omgeving
  • gediplomeerd kok met uitstekende kennis van HACCP
  • sterke leiderschapskwaliteiten, maar zeker ook people management skills
  • ruime ervaring binnen productie- of grootkeuken
  • je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands - Engels is een plus!

Aanbod

Interessant salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Je werkt mooie daguren van dinsdag tem zaterdag.

Locatie

Antwerpen

Contactpersoon

Claudia Koch - Quality Seekers

Quality Seekers gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website