RECRUITMENT OF PROFESSIONALS IN HOTEL INDUSTRY, CATERING AND GASTRONOMY

Sommelier

Company

Dit nieuwe restaurant in de kustregio wordt vast en zeker snel een gevestigde waarde. Er worden heerlijke Frans-Belgische gerechten geserveerd met een vernieuwende toets. Het restaurant heeft een warme inrichting met een prachtige wijkast als centraal pronkstuk. In de zomer is het ook zeer mooi vertoeven op één van de twee prachtige terrassen.

Duties

Als maître d’hôtel sta je in voor de organisatie en supervisie in de zaal. Je zorgt voor een optimale personeelsplanning en taakverdeling en je stuurt het zaalpersoneel bij waar nodig.
Je werk nauw samen met de chef. Je bent verantwoordelijk voor de reservaties en zorgt voor een efficiënte indeling en opstelling.
Je rapporteert rechtstreeks aan de F&B Manager.

Profile

Essentieel voor deze functie is een eerdere ervaring als maître of zaalverantwoordelijke in een gastronomisch restaurant. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om de service op een toegankelijke manier over te brengen aan gasten. Je hebt een representatief voorkomen en speelt vlot in op de wensen van de gast. Je bent communicatief sterk en hebt oog voor detail. Je bent stressbestendig en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt!

Offer

Je komt terecht in een prachtige omgeving. Er wordt een mooi, persoonlijk loonspakket opgemaakt, op basis van de ervaring van de kandidaat.

Location

Regio Kust

Contact person

Claudia Koch - Quality Seekers

Quality Seekers uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Limited use of the website