RECRUITMENT OF PROFESSIONALS IN HOTEL INDUSTRY, CATERING AND GASTRONOMY

Hotelcoördinator

Company

Dit gezellige hotel richt zich op een 100% familiaal publiek. Met een ideale ligging en een ruim aanbod aan faciliteiten (tennis, mini-golf, animatie) is dit de ideale locaties voor families en groepen. Het pand heeft een charmante uitstraling en ligt vlak aan het strand. Tijdens de zomermaanden is het er uiteraard topdrukte, maar ook in de winter is het hotel geopend en worden er verschillende arrangementen geboden. Afgelopen jaren werden er al verschillende renovaties doorgevoerd, o.a. aan het restaurant. Komende jaren staan er nog verschillende werken op de planning.
Dit hotel is onderdeel van een onderneming met meerdere uitbatingen en een hoofdkantoor waar de centrale diensten gevestigd zijn.

Duties

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks runnen van het hotel. Je stuurt een team van ongeveer 20 personen aan die werkzaam zijn in de verschillende departementen.
Je werkt zelf hoofdzakelijk vanuit de front- en back-office en hebt ook grotendeels een actieve functie waarin je meedraait in de operaties en hét gezicht van het hotel bent. Je onderhoudt de lokale contacten en zorgt ook voor de nodige promotie binnen de doelgroep.
Uiteraard heb je ook administratieve taken, te denken aan personeelsplanning, bestellingen, budgetbeheer en financiële opvolging.

Profile

Voor deze functie gaan we op zoek naar een gedreven kandidaat die klaar is om de volgende stap te zetten. Je krijgt gelukkig veel support, maar ook de nodige vrijheid vanuit het hoofdkantoor om deze functie naar behoren uit te voeren.
De ideale kandidaat beschikt over volgende competenties:

  • leidinggevende ervaring binnen de hotel-/horecasector
  • goed inzicht, verkregen tijdens het behalen van je Bachelordiploma
  • een echte gastheer/-vrouw, communicatief en graag in contact met mensen
  • administratief sterk
  • vlotte taalvaardigheid in Nederlands, Engels en Frans

Offer

Prima salarispakket met verschillende extralegale voordelen.
Meer informatie hierover te verkrijgen via Quality Seekers.

Location

Belgische kust

Publication date

04.09.2019

Contact person

Claudia Koch