RECRUITMENT OF PROFESSIONALS IN HOTEL INDUSTRY, CATERING AND GASTRONOMY

Executive Chef

Company

Voor een uniek hotel in Mechelen gaan we op zoek naar een Executive Chef. Het hotel beschikt over een 100-tal kamers, enkele banquetingzalen en een toffe bar en restaurant. In de keuken worden alle bereidingen gedaan voor de verschillende F&B-outlets. Geen dag is hetzelfde! Van banketten, brunches en huwelijksfeesten naar vergaderingen en productvoorstellingen. Een zeer veelzijdige omgeving en voor ieder wat wils. De keuken is grootschalig opgezet met alle moderne apparaten.

Duties

Als Executive Chef maak je deel uit van het management in het hotel. Je zet de lijnen uit voor alle keukenactiviteiten, die ondertussen best grootschalig geworden zijn. Je Het totale keukenteam bestaat dan ook uit een 15-tal medewerkers. Op piekmomenten worden er ook extra's ingeschakeld. Je zorgt steeds voor een vlot verloop van alle werkzaamheden in de keuken en draagt uiteraard de eindverantwoordelijkheid van zowel het restaurant als de banqueting en events.
Jouw verantwoordelijkheden:

  • leiden van het team, werkverdeling en opvolging van de werkzaamheden
  • controle van de werkzaamheden, kwaliteit, smaak, hygiëne, ...
  • innovatie in de menu's, ontwikkelen van nieuwe gerechten, buffetten, packages
  • keukenadministratie: personeelsbeheer, stockbeheer, foodcost, budgetbeheer
  • communicatie met de andere afdelingen in het hotel

Profile

Voor deze vacature gaan we op zoek naar een creatieve chef die reeds ervaring heeft in een grootschalige keuken, bijv. binnen een feestzaal, catering, hotel of hoog-volume restaurant. Daar je te maken hebt met verschillende outlets en evenementen, komt er heel wat organisatie bij kijken.
Leidinggevende ervaring is dus ook een must om deze functie naar behoren te kunnen uitoefenen. Je stuurt een team aan tussen 10 en 15 koks.
Verder ben je flexibel en aanwezig op de cruciale momenten. Je spreekt vlot Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt!

Offer

In deze functie is geen dag hetzelfde en krijg je steeds nieuwe uitdagingen voorgeschoteld. Je komt terecht in een supertof team dat er meer dan 100% voor gaat! Er wordt een mooi loon geboden, op maat van je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen zoals een wagen met tankkaart.

Location

Mechelen

Contact person

Valérie Lansloot - Quality Seekers

Quality Seekers uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Limited use of the website