RECRUTEMENT DE PROFESSIONNELS DE L’HOTELLERIE, DE LA RESTAURATION ET DE LA GASTRONOMIE

Chef eventcatering

Entreprise

Je komt terecht bij een event cateraar, die garant staat voor professionaliteit in deze boeiende business! Het bedrijf telt om en bij de 70 vaste medewerkers, verdeeld over verschillende departementen. Zij zijn bedreven in het organiseren van totaalconcepten voor catering op de meest uiteenlopende locaties. Het jaar rond zijn ze leverancier voor een groot aantal vaste opdrachtgevers in de bedrijfswereld. Daarnaast wordt de activiteitenagenda aangevuld met unieke events, die stuk voor stuk als referentie dienen voor de topkwaliteit waarvoor dit cateringbedrijf garant staat. Van bij de eerste kennismaking via de website of met het verkoopsteam, wordt elke klant begeleid in zijn keuze voor het perfecte evenement op maat. Of het nu om een kleinschalig "cocktail hour" of een bedrijfsevenement op (inter)nationaal niveau gaat, telkens worden de meest exclusieve locaties uitgezocht, de meest verfijnde gerechten, de beste operationele teams en de mooiste aankleding.
De onderneming heeft een hoofdkantoor in Antwerpen, maar de evenementen zelf vinden plaats op allerhande locaties in Vlaanderen en regio Brussel.

Mission

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de keuken op het event dat jou is toegewezen. Je organiseert de werkzaamheden, die je samen met het team uitvoert: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je bent enerzijds werkzaam in de productiekeuken, maar gaat ook mee op locatie om life cookings en buffetten te verzorgen. Verder sta je in voor orde, netheid en veiligheid in de (al dan niet tijdelijke) keuken. Controle van voorraden op versheid en hoeveelheid behoren tot je dagtaak, net zoals het doorgeven van bestellingen aan de verantwoordelijke. Je implementeert moeiteloos de vereiste HACCP-reglementering.

Profil

Je hebt een keukenopleiding genoten en staat al enkele jaren in het vak. Je deed eerder ervaring op in een cateringbedrijf, restaurant of hotel. Leiding geven aan een klein team ambulante medewerkers (extra's) schrikt je niet af. Je kookt met “passion for food” en houdt van afwisseling. In deze job is geen dag hetzelfde! Je communiceert goed met collega’s en durft je standpunt duidelijk maken. “Teamplayer” is voor jou geen begrip, maar een ingesteldheid. Je stelt je zich flexibel op naar een variabel uurrooster.

Offre

Je krijgt een voltijds contract, waaraan een interessant loon gekoppeld is. Dit bedrijf, waar kwaliteit op een zeer hoog niveau geleverd wordt, biedt een uitdagende job met tal van mogelijkheden om de events business écht te leren kennen. Er zijn eveneens heel wat doorgroeimogelijkheden!

Divers

Exacte uurregeling en verdeling productie/op locatie, zijn volledig in overleg te bepalen.

Lieu

Antwerpen

Date de publication

19.03.2020

Personne à contacter

Inge - Quality Seekers