Rekrutering van professionals in hotellerie, catering en gastronomie

Team

Dennis Valerius, medezaakvoerder:

Opleiding: Hotelmanagement, Marketing, Certified personal coach

Traject: Operationele functies in de Nederlandse restaurantwereld. Sales binnen de Antwerpse hotellerie. Medeoprichter Quality Seekers, Jobkitchen.be, Jobhotel.be, Lazy Monday Magazine.

“Voor mij persoonlijk levert de mens in de horecasector het onderscheidend vermogen. Het juiste personeel op de juiste plaats is daarom dé succesfactor waarmee een ondernemer zijn klanten kan betoveren.”

Lieve Van Ostade, medezaakvoerder :

Opleiding: Bedrijfspyschologie, NLP-practitioner/-master

Traject: Opgegroeid in een horeca-omgeving. Professionele ervaringen binnen werving en selectie en HR-diensten van grote bedrijven. HR-manager van een hotel. Medeoprichter Quality Seekers, Jobkitchen.be, Jobhotel.be, Lazy Monday Magazine.

“De juiste match is niet enkel essentieel voor de ondernemer, maar eveneens voor de persoonlijke groei van de werknemer”

Claudia Koch, recruitment consultant:

Opleiding: Hoge Hotelschool Maastricht

Traject: Werkte de eerste jaren van haar carrière bij Mise-en-Place België en maakte in januari 2014 de overstap naar Quality Seekers als Recruiter. Na een korte onderbreking voor een werkervaring binnen de Nederlandse recruteringsmarkt vervoegde ze ons team terug vanaf augustus 2017.

" Het zijn de details die er toe doen om de juiste link te leggen tussen kandidaat en klant. Door naar iemands persoonlijk verhaal te luisteren kom je er achter wat iemand drijft. Het geeft dan ook enorm veel voldoening om 'the perfect match' te kunnen maken."

Inge Matthys, jr. recruiter

Opleiding: Hotelmanagement

Traject: Na een opleiding Hotelmanagement in de dynamische wereld van de conceptrestauratie terecht gekomen. Hier een stevige basis van praktijkervaring aangelegd met een hart voor mensen. Klaar om deze praktische kennis te delen en zo andere horecaliefhebbers bij te staan in hun zoektocht naar DE match tussen werkgever en werknemer.

"Ik hou er van om mensen te helpen groeien opdat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn en elke dag met plezier gaan werken"

Onze klanten
Diensten