Rekrutering van professionals in hotellerie, catering en gastronomie

Team

Dennis Valerius, medezaakvoerder:

Opleiding: Hotelmanagement, Marketing, Certified personal coach

Traject: Operationele functies in de Nederlandse restaurantwereld. Sales binnen de Antwerpse hotellerie. Medeoprichter Quality Seekers, Jobkitchen.be, Jobhotel.be, Lazy Monday Magazine.

“Voor mij persoonlijk levert de mens in de horecasector het onderscheidend vermogen. Het juiste personeel op de juiste plaats is daarom dé succesfactor waarmee een ondernemer zijn klanten kan betoveren.”

Lieve Van Ostade, medezaakvoerder :

Opleiding: Bedrijfspyschologie, NLP-practitioner/-master

Traject: Opgegroeid in een horeca-omgeving. Professionele ervaringen binnen werving en selectie en HR-diensten van grote bedrijven. HR-manager van een hotel. Medeoprichter Quality Seekers, Jobkitchen.be, Jobhotel.be, Lazy Monday Magazine.

“De juiste match is niet enkel essentieel voor de ondernemer, maar eveneens voor de persoonlijke groei van de werknemer”

Karolien Deneudt, recruitment consultant:

Opleiding: Hotelmanagement, Postgraduaat 'Recruitment, search and Selection', Bachelor Expeditie/Logistiek

Traject: Gepassioneerd door horeca in al zijn vormen. Buitenlandse werkervaringen in grotere hotels, met focus op zowel F&B, purchasing en finance. Sinds 2011 actief bij Quality Seekers. Combineert praktische werkervaring met theoretische kennis dankzij postgraduaat werving en selectie.

“Als recruiter kan je pas het verschil maken, wanneer je een vacature écht begrijpt. Jarenlang zelf in de hotel- en restaurant operaties, is een uitstekende voorbereiding geweest om nu succesvol te zijn in het matchen van kandidaten met hun werkgevers.”

Claudia Koch, recruitment consultant:

Opleiding: Hoge Hotelschool Maastricht

Traject: Werkte de eerste jaren van haar carrière bij Mise-en-Place België en maakte in januari 2014 de overstap naar Quality Seekers als Recruiter. Na een korte onderbreking voor een werkervaring binnen de Nederlandse recruteringsmarkt vervoegde ze ons team terug vanaf augustus 2017.

" Het zijn de details die er toe doen om de juiste link te leggen tussen kandidaat en klant. Door naar iemands persoonlijk verhaal te luisteren kom je er achter wat iemand drijft. Het geeft dan ook enorm veel voldoening om 'the perfect match' te kunnen maken."

Chana Van Ryzeghem, jr. recruiter

Opleiding: Hotelmanagement

Traject: Gestart aan de receptie van een ketenhotel. Later ervaring opgedaan binnen verschillende onderdelen van het commerciële departement zoals Meetings & Events, Reservations en (proactive) Sales in zowel Oost-Vlaanderen als Antwerpen. Maakt sinds 2017 deel uit van Quality Seekers bvba zowel als administratieve kracht voor de verschillende jobboards, als aanvulling op het recruitment team.

"Ik ben ervan overtuigd dat tevreden medewerkers voor tevreden gasten/klanten zorgen en bijgevolg ook voor tevreden werkgevers. De juiste persoon op de juiste plek is dan ook van essentieel belang om een positieve sfeer op de werkvloer te creëren én te bewaren.”

Onze klanten
Diensten